PERSUILLE PERSEMÄKI ON VALMIS

 Persut kaivoivat persemäen seuraaviin vaaleihin. Niitä odottaa Keskustan kohtalo. Puolue 10% jopa alle. Petaavat Keskustalle rökälevoittoa. Luulin, että Persut osaavat kansantalouden taitoja. Kissan paskat alkoi Kokoomuksen kiilapojaksi


Turpeelle pitää olla jatkoa, turpeelle pitää olla lupaus sen käytöstä pitkäll… 
Näytä lisää
0:54 / 5:41





Ilmastoraivo on tuhoisa ideologia! Käytännössä homma on edennyt niin, että kiilusilmäisen ilmastoideologian alle on pakotettu koko kansa polvilleen yhden hallitusapupuolueen ilmastohysterian alttarille! Ilmastoraivo ja järjettömät päätökset eivät saa enää tuhota maatamme!
Turve voisi olla Suomelle kuin öljy Norjalle!
Turve on julistettava uusiutuvaksi! Biologinen fakta on hyväksyttävä eduskunnassa! Turpeen tuotantoedellytykset on turvattava! Hullun ideologian jyrän alle jätetyt, tuhotut yritykset on saatettava takaisin tuotannon pariin oikeudenmukaisilla tuilla ja korvauksilla!
Puheeni ilman korusanoja aiheesta 31.01.2023.

Tässä vajaa vuoden takainen Mauri Peltokangas puhe.

Nyt ei enää voi syyttää hallitusta! Mitä on tapahtunut istuvan hallituksen toimesta turpeen puolesta? Ei niin mitään. Kukaan ei puhu turpeesta yhtään mitään.
Sen verran voin kertoa, allekirjoittaneen kaikki turpeet on myyty ja uskon että lähes kaikkien jäljellä olevien tuottajien turpeet myös. Lisää turvetta kysytään kaiken aikaa, mutta kun ei ole.
Turpeelle pitää olla jatkoa, turpeelle pitää olla lupaus sen käytöstä pitkällä näkymällä.
Tähän pystyy kyllä paljon puhuttu uusi hallitus vaikuttamaan mikäli tahtotilaa löytyy.
En edes jaksa enää luetella tähän turvealan työllisyys / työttömyys vaikutuksia.
Toistan itsenäni, mutta todella toivon kylmää ja ankaraa talvea.

Kommentit